Selfiepinne - Massor med selfiepinnar

Kul om Selfiepinne

Roligt om selfiepinne

Det finns mycket kul eller trevligt att rapportera om selfiepinnar och några bilder och intressanta texter rörande telefonpinnar och selfie stick presenteras här. Dessutom kommer det dyka upp skojig och dråplig fakta om selfiepinnar och selfie stick på denna sida. Det är viktigt att ha rätt information om en selfiepinne, selfie stick eller mobilpinne.

Snygga selfiebilder

Snygga selfiebilderMed en selfie i handen går det att göra riktigt snygga selfiebilder som man blir lite avundsjuk på. Ofta används selfiepinnar i sport­sammanhang för att få de häftigaste actionbilderna.

Farliga Selfiepinnar

Farliga SelfiepinnarFlera personer har omkommit när de taget en selfie. Detta beror dels på att personerna koncentrerar sig på selfiebilden mer än omgivningen men även att de vill bräcka kompisens häftiga selfie.

Billiga Selfiepinnar

Billiga SelfiepinnarEn selfiepinne behöver inte kosta mycket alls. Egentligen är en selfiepinne precis lika billig som vilken annan pinne som helst som man kan hitta i skogen.

Varningsskyltar om Selfiepinnar

Varningsskyltar om SelfiepinnarFör att folk verkligen ska förstå faran med selfiepinnar och att ta selfie har turistattraktioner infört förbud mot selfiepinnar. I Ryssland har även polisen gått ut med kampanjer för att varna för riskerna med att ta selfie med selfiepinnar.

Nisse Skarp med selfiepinne

Nisse Skarp med selfiepinneUnder julskyltningen på NK 2014 fanns tomtenisse Nisse Skarp med hållandes en selfiepinne. Selfiegubben såldes senare för 4000 kronor på en auktion på Bukowskis och då ingick naturligtvis selfiepinnen.

Första selfiepinnen

Första selfiepinnenTrodde du att selfiepinnen var en modern uppfinning? Den första bilden som garanterats tagits med en selfiepinne är den som Arnold Hogg från England tog på sig och sin Helen Hogg 1926.

Skaffa en belfie stick

Skaffa en belfie stickOm du inte gillar en selfie stick kommer du definitivt inte tycka om en belfie stick. Med belfiepinnen tar du enkelt kort på din baksida om den är läckrare än framsidan.

En äkta selfie-selfiepinne

En äkta selfie-selfiepinneFör att verkligen visa att det är du som tar selfien är Selfie-Selfiepinnen ett måste. Med en selfie-selfie stick kan du enkelt ta snygga kort på dig själv när du tar snygga kort på dig själv.


Meny - Selfiepinne
Till förstasidan på www.selfiepinne.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Test selfiepinneSelfiedrönareBäst selfiepinneNyheter