Selfiepinne - Massor med selfiepinnar

Selfiepinne eller selfiedrönare

Selfiepinne eller selfiedrönare

Det finns några nackdelar med en selfiepinne som går att avhjälpa med hjälp av en selfiedrönare. En selfiepinne går inte att göra hur lång som helst och dessutom måste man hela tiden hålla i selfiepinnen under tiden man filmar eller tar kort. Detta gör att man inte kan koncentrera sig på att göra det man egentligen vill visa på bilderna eller filmen.

Dessutom har selfiepinnen en begränsning av att inte gå att expandera hur mycket som helst, ofta mindre än en meter.

Olika selfiedrönare

Det finns ett par olika lösningar på drönare som kan hjälpa till att ta selfiebilder. Priserna på en drönare för selfie varierar men även på vilket sätt det går att programera drönaren att ta selfiebilder.

Sprite - Flygande selfiepinne

Sprite från Ascent AeroSystems är en selfie-drönare som ser annorlunda, mer som en liten kort pinne. Den har programmerbara rutter och är ruggad så de tål stryk och hårda tag.

Lily Drone Camera - Smidiga selfie

Lily Drone är en vattentät selfiedrönare som kan starta från flytande läge och har förmågan att följa efter sin husse eller matte. Det går att programmera drönaren på vilket avstånd och höjd den ska flyga och sedan är det bara att gå eller åka iväg.

AirDog - Selfiepinnen som följer dig

AirDog är en drönare som följer en puck som man kan ha fäst på handen, hunden eller bilen. Det går alldeles utmärkt att ta selfies med denna selfie-drönare


Meny - Selfiepinne
Till förstasidan på www.selfiepinne.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Test selfiepinneSelfiedrönareBäst selfiepinneNyheter